Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 גביעי גבינה 5%
1 גביע שמנת חמוצה
3/4 כוס קמח תופח
1/2 כוס פודינג וניל
1 כוס קוקוס
8 ביסקוויטים לוטוס שבורים גס

לציפוי לוטוס
200 גרם שוקולד לבן
גביע שמנת מתוקה
חצי כוס ממרח לוטוס

להקציף 5 חלבונים + 1 כוס סוכר. תוך כדי הקצפה להוסיף חלמונים ושמן.
בתנועות קיפול להוסיף גבינה ושמנת חמוצה עד למרקם חלק.
להוסיף חומרים יבשים בתנועות קיפול.
לבסוף – להוסיף את שברי עוגיות הלוטוס לבלילת העוגה.
לצקת את בלילת העוגה לבתנית 26 ולאפות ב160 מעלות עד להזהבה.
לנצן את העוגה היטב.
להמיס יחדיו את כל מצרכי הציפוי ולערבב עד לאיחוד.
לשפוך את ציפוי הלוטוס על העוגה הקרה ולקשט כיד הדמיון.

עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס_אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים