Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
6 ביצים מופרדות
220 גרם סוכר = 1/3 כוס
3 גבינה לבנה 9%
1 גבינה נפוליאון
5 כפות קמח
7 כפות קורנפלור
3 כפיות תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס חלב??
מצרכים לציפוי ו לקישוט
1 צנצנת ממרח לוטוס
1/3 שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם 1/2 הכמות של הסוכר עד לקבלת קצף יציב
2)מקציפים את החלמונים עם 1/2 השני של הסוכר
3)מוסיפים ללא מיקסר את הקמח לחלבונים ומערבבים בתנועת קיפול
4)מערבבים את שתי התערובת ומוסיפים את שאר המרכיבים ותמיד בתנועה קיפול
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות
כ10 דק ו מנמיכים את החום ל160 מעלות וממשיכים לאפות לעוד שעה
5 )מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל לכמה שניות עד שהיה נוזלי ושופכים על העוגה לאחר מכן מכניסים אותה לקירור
עד להתייצבות
6)שמים את השמנת על הגז ומביאים לרתיחה ומכניסים אתצ השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
ו מקשטים
בהצלחה

עוגת גבינה בציפוי ממרח לוטוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים