Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 חבילת תמרים מגולענים בוואקום
2 כפות דבש
מיץ מ-1 לימון סחוט
מעט תמצית וניל
חצי כוס שומשום
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס פיסטוקים
כמובן ניתן להחליף את סוגי האגוזים והפיסטוקים בכל מה שאוהבים
(שקדים/קשיו/ לוז וכו')

הכנה
להכניס לסיר:.
1 חבילת תמרים מגולענים בוואקום.
2 כפות דבש .
מיץ מ-1 לימון סחוט .
מעט תמצית וניל.
לחמם על אש קטנה תוך כדי ערבוב.
לקלות על מחבת יבשה.
חצי כוס שומשום .
1 כוס אגוזי מלך .
1 כוס פיסטוקים .
לאחר הקליה להוסיף את תערובת השומשום והאגוזים אל התמרים ולערבב היטב .
כמובן ניתן להחליף את סוגי האגוזים והפיסטוקים בכל מה שאוהבים.
לצנן מעט.
לחלק ל-2 ולהניח על ניילון נצמד / נייר אפיה.
ובעזרת ידיים רטובות ליצור צורה של נקניק.
לעטוף כמו סוכריה ולהקפיא .
לפרוס בעודו קפוא ולהגיש.

יריחו – ממתק תמרים וכל טוב_מתכון של תילי טובה – מאסטר מתכונים
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

81 מתכונים