Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 גר' בסקוויטים –ערבבתי חצי ביסקויט רגיל וחצי בטעם שוקולד
100 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
חצי גביע שמנת מתוקה
2 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרו

אופן ההכנה:
את הביסקוויטים יש לרסק לפירורים גסים,להמיס במיקרו את השוקולד מריר עם החמאה עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה,בקערה קטנה לערבב את הסוכר והקקאו עם 3 כפות מים רותחים לאחר מכן להוסיף את החלב ומוסיפים לתערובת השוקולד מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים הייטב,יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות,לציפוי-ממיסים את השוקולד והשמנת מתוקה במיקרו בפולסים קצרים ומערבבים מדי פעם עד שמתקבל קרם שוקולד טובלים כדור בתוך השוקולד בעזרת מזלג ומניחים על גבי נייר אפייה ממיסים את הלוטוס במיקרו ומזלפים על כדורי השוקולד,מעבירים למנג'טים ושמים במקרר כ-3 שעות לפני ההגשה…תהנו

כדורי שוקולד בציפוי קרם שוקלד ולוטוס
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים