חומרים:
1 חבילת עלי פילו של שמרית
1 כוס בוטנים קלויים וגרוסים דק
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1/2 כםית הל טחון
1 כפית קינמון
150 ג"ר חמאה/מחמאה מומסת להברשה
לסירופ:
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
חצי לימון סחוט
לבשל על אש נמוכה עד שמסמיך מעט
לקישוט לא חייב פיסטוק גרוס
אופן ההכנה:
1 לערבב את כל חומרי המלית למעט החמאה
2 לפתוח עלה פילו להבריש עם חמאה מומסת לשים כף מהמלית ליצור איזה צורה שבא לכם ולהניח בתבנית אפייה מרופדת
3 להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות 20 דקות
4 להבריש בסירופ ולפזר פיסטוק
בהצלחה רוחמה כהן…🌸🌸🌸