Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
1 כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם קוקוס
1 כוס חלב קוקוס
חצי כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
1 כפית מי ורדים

הכנה:
1. לשכבת השוקולד:
מביאים את השמנת לרתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את קוביות השוקולד ובוחשים עד שהשוקולד נמס לגמרי ונוצרת תערובת אחידה.

2. לשכבת הקוקוס:
מרטיבים את הקוקוס במי הורדים ובחצי כוס חלב קוקוס עד שנוצר מעין בצק רך. מבשלים את חצי הכוס הנותרת עם הסוכר ומיץ הלימון עד שהסוכר נמס.
מוסיפים פנימה את הקוקוס ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה, עד שלא נותרים בסיר נוזלים.

3. לתוך תבנית חד פעמית מלבנית (גודל בינוני) יוצקים חצי מכמות השוקולד ומעבירים לפריזר לחצי שעה עד שהשוקולד מתייצב.
יוצקים מעל בשכבה אחידה חצי מתערובת הקוקוס ומעבירים לעוד חצי שעה לפריזר. יוצקים מעל את יתרת השוקולד,

מקפיאים עוד חצי שעה,

שכבות של קוקוס ושוקולד
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים