4.5 כוסות קמח
2 כפות שמרים
1 כף סוכר
1 כף ערק או קוניאק ( מונע ספיגת שמן לבצק)
3 כוסות מים פושרים
קורט מלח
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד לבצק נוזלי יחסית לתת לתפיחה לחמם שמן ולטגן עם כף מעט משומנת או לשמן מעט את הידיים
לקחת מעט בצק ולחתוך לשמן לקבלת גוון צהוב להוציא למסננת.
הכנת הדבש.
3 כוסות סוכר.
2 כוסות מים
2 פלחים של לימון.
להמיס את הסוכר במים להרתיח עד שהסוכר ניספג להוסיף את הלימון על אש קטנה שהסירופ. סמיך הדבש מוכן ליבזוק ומוכן