Share with:


פרווה

אופן הכנה

מנחה רב תחומית , מאמנת ומלווה לצמיחה והתפתחות אישית.לחשיבה חיובית, איכות חיים ואושר, יוצרת קוד האושר ושיטת ש.מ.ח.ה‏ ב-‏מנהלת סדנאות חיים ואושר‏ 052-6645388

רשימת המצרכים:
6-8 אגסים
כוס וחצי יין אדום.
חצי כוס מיים.
2/3 כוס סוכר לבן.
2/3 כוס סוכר חום.
מקל קינמון.

אופן ההכנה:
1. קולפים את האגסים ומשאירים את קצה האגס( העוקץ).
2. מרתיחים בסיר כוס וחצי יין אדום וחצי כוס מיים.
3.מוסיפים 2/3 כוס סוכר לבן ו 2/3 סוכר חום
מערבבים מעט.
4. מוסיפים כ- 1/3 חבילת חמאה.
5.מוסיפים מקל קינמון.
6.לאחר הרתיחה מוסיפים את האגסים ולאחר מספר דקות הופכים צד כדי שהנוזל יספג באגסים.
7. לאחר כ- 20 דקות מעבירים לכלי לאפייה נוספת בתנור כ'20 דקות נוספות.
8. להעביר לכלי הגשה נאה.
9. בתיאבון.

אגסים ביין_מתכון של אוצרה ברזלי– מאסטר מתכונים
אוצרה ברזליספר המתכונים של
מתכון של

אוצרה ברזלי

9 מתכונים