Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק
בכוס חד פעמי קר:
בסיר:
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
וקורט מלח
כוס וחצי קמח
3 ביצים m

אופן ההכנה ;
להרתיח את כל המצרכים מלבד הקמח.
ולהכין בקערה כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת את כל הקמח לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה .
לכבות האש ולקרר את התערובת כ 40 דקות עד לקירור מלא !! שלב הקירור חשוב מאוד!
מעבירים את הבצק הקר לתוך קערת מיקסר ומוסיפים ביצה אחרי ביצה ולערבל במיקסר היטב היטב .
לבדוק אחרי 2 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם נמתח הבצק ולא נקרע .אם עדיין לא נדבק מוסיפים עוד ביצה .
סהכ 3 ביצים !
להכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנתר
לזלף ברווחים
מחממים תנור על 190-200 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור .

מילוי קצפת נוגט:
250 מיל קצפת צימחית/חלבית
2 כפות פודינק וניל
1 כף סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
ולהוסיף לקצפת
רבע כוס אגוזי לוז קלויים וטחונים דק
50 גרם שוקולד מריר מומס
או 2-3 כפות ממרח נוגט
בתנועות עטיפה .
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
ולזלף את הפחזניות בקצפת

לציפוי
אפשר להמיס
100 גרם שוקולד מריר/חלב
כף שמן
או ממרח לוטוס מומס מעט
ניתן לצפות או לזלף שוקולד מומס או לוטוס ומעל .
לקשט באגוזי לוז או פקאן מסוכר

קצוצים
בהצלחה אסתי ❤️

המתכון לבצק רבוך באדיבות הקונדיטורית דינה

מתכוןמתכון

אקלרים במילוי קרם נוגט 🌰_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

183 מתכונים