Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 חבילת בצק פריך מתוק של שימרית לשים במיקסר עם 1 שמנת מתוקה להקצפה ולערבל
בזמן העירבול להוסיף עוד כוס אחץ של קמח מנופה לבחוש היטב ולאסוף את הבצק על השיש
ולתת מנוחה 10 דקות

לאחר 10 דקות לחלק הבצק ל-3 חלקים וכל חלק לרגד בעדינות ולמרוח ריבת תות
ולפזר אגוזי מלך קצוצים גס ומעט קוקוס

לגלגל לרולדות ולחתוך חתיכות בינוניות. להניח בתבנית על גבי נייר אפיה ומעט למעוך אותם

לאפות 180 מ' עד להזהבה קלה
לפזר מעל אבקת סוכר

שושני בצק פריך במילוי ריבת תות ואגוזי מלך
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים