Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית שערות קדאיף:
200 גרם שערות קדאיף
150 גרם חמאה

ממיסים את החמאה ומערבבים אל תוך שערות הקדאיף עד שהן מתרככות ועטופות בחמאה
משטחים ברינגים קוטר 8 ואופים בחום של 180 מעלות עד ששערות הקדאיף שחומות
שמים במקרר לקירור של שעתיים לפחות להתייצבות

מוס שוקולד לבן:
100 גרם שמנת
200 גרם שוקולד לבן
מעט תמצית ווניל

מחממים את השמנת ותמצית הווניל
יוצקים על השוקולד
טוחנים בבלנדר מוט
קירור של 3 שעות במקפיא

שמים תחתית שערות קדאיף
מקציפים את המוס לקצף יציב
מזלפים בעזרת צנטר משונן (16)
שמים מעל עוד שכבת שערות קדאיף
מעטרים בתותי פטל
ומגישים

קינוח שערות קדאיף ומוס שוקולד לבן מוקצף
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים