תחתית שערות קדאיף:
200 גרם שערות קדאיף
150 גרם חמאה
ממיסים את החמאה ומערבבים אל תוך שערות הקדאיף עד שהן מתרככות ועטופות בחמאה
משטחים ברינגים קוטר 8 ואופים בחום של 180 מעלות עד ששערות הקדאיף שחומות
שמים במקרר לקירור של שעתיים לפחות להתייצבות
מוס שוקולד לבן:
100 גרם שמנת
200 גרם שוקולד לבן
מעט תמצית ווניל
מחממים את השמנת ותמצית הווניל
יוצקים על השוקולד
טוחנים בבלנדר מוט
קירור של 3 שעות במקפיא
שמים תחתית שערות קדאיף
מקציפים את המוס לקצף יציב
מזלפים בעזרת צנטר משונן (16)
שמים מעל עוד שכבת שערות קדאיף
מעטרים בתותי פטל
ומגישים