Share with:


חלבי

אופן הכנה

100 גרם חמאה
1 כוס מים
כפית סוכר
קורט מלח
1 כוס קמח
3 ביצים גדולות או 4 קטנות.

בסיר להמיס חמאה עם מים סוכר ומלח. שנמס להוסיף את הקמח ולערבב טוב עד שמשתחרר מדפנות הסיר

לקרר כמה דקות ואז להוסיף ביצה ולערבב עד שהיא נבלעת לבצק, כך להמשיך את כל הביצים.

להעביר לשקית זילוף עם צנתר גדול ולזלף על נייר אפייה.

לאפות חצי שעה או טיפה פחות עד שמשחים ולהוציא

לזלף פנימה קרם

בהצלחה – חני רובין !

פחזניות
חני רוביןספר המתכונים של
מתכון של

חני רובין

16 מתכונים