Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 כוסות קמח
2 חלמונים
120 חמאה או מחמאה
כף ורבע שמרים יבשים
כוס חלב חם ואולי עוד רבע
רבע כוס סוכר
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר

לעבד לבצק לכסות ולתת התפחה כשעה.לאחר ההתפחה לחלק ל2 כדורים.להמיס 80 גרם חמאה .לפתוח כל כדור (ראו תמונה)למרוח בנדיבות חמאה סוכר חום וקינמון.כחצי כוס סוכר חום ו2 כפיות קינמון.לגלגל לרולדה ולחתוך בועי של אצבע. להתפיח שוב כשעה למרוח ביצה טרופה ומעט סוכר חום ממש מעט…ולתנור .חום 180 בטורבו .והריח בבית חוגג..בהצלחה

להרתיח כוס סוכר עם כפית לימון ולשפוך על הסנרולים

אפשרות לקחת מעט אבקת סוכר ומעט חלב ולשפוך

סינרול שמרים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1162 מתכונים