Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר

8 עלי בוריק
***
מצרכים למלית:

300 גרם גבינה דבורק
1/2 כוס צימוקים קטנים
1 כף תמצית וניל
גרידה מחצי לימון
***
הכנת המלית:
לשים את המצרכים בקערה ולערבב לעיסה אחידה

מעט שמן לטיגון

ההכנה:
למלא בכל עלי בוריק
כף מהמלית ולקפל שני צדדים למרכז
ומלמעלה לגלגל כמו אגרול ולטגן עם מעט שמן חם עד הזהבה יפה מכל הצדדים ..

לעיטור:
אבקת סוכר
סירופ בטעם שוקולד

להניח בצלחת הגשה לפזר מעל אבקת סוכר וסירופ שוקולד.

להגיש חם..

תהנו…

כל הזכויות שמורות C