Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק.
חומרים.
1 שקית קמח.
3 בצים. 2 כפות שמרים.
חצי כוס חלב.
כף תמצית וניל.
חצי כוס שמן.
כוס סוכר
2 וחצי עד 3 ולפי הצורך מיים פושרים.

להכין בצק רך נעים ולא דביק.
להתפיח כשעה.

ליצור עיגולים .לרדד למלבן לשים שוקולד
מה שבה לכם.לחתוך קווים לאורך אחרי השוקולד שהוא בקצה .ולגלגל.כך את כולם
להבריש ביצה .אפשר לפזר סוכר גס לפני האפיה.לאפות בחום 200 עד הזהבה.
אפשר למרוח דבש ביתי מעל כשהמאפה חם.

לדבש.
2 כוסות סוכר.
כוס מיים.
סחיטה קלה לימון

לשים בסיר עד הסמכה והסוכר נמס..

קרואסון חלבי במילוי שוקולד/ללא מילוי_טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים