Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

נונו ג'רי מתכון מושלםםםםם❤מתכון עתיק של סבתתי רגינה מולכו ז"ל מסלוניקי ..שמרו עליו …2 קילו תפוחי עץ מתוקים חצי קילו אגוזי מלך חבילה פילו להוציא לילה לפני למקרר …קינמון קונייאק תמצית וניל חמאה מחמאה נטורינה לפרווה …לשטוף את התפוחים לגרד בפומפייה …לסחוט אותם לקערה את המיץ שומרים לסירופ ….התחלה עם התפוחים והסירופ …50 גרם נטורינה בסיר להוסיף את התפוחים המגורדים לערבב הייטב בכף עץ להוסיף תמצית וניל לערבב .קינמון כף וחצי או לטעמכם ..
כשיבש להוסיף את הקונייאק לא חובה אבל מוסיף המון רבע כוסית …לערבב דקה להוסיף את אגוזי המלך לעאבב 2 דקות ..להוריד לקרר ….לקחת את הסירופ תפוחים להוסיף כוס ןחצי מים טיפה לימון סוכר לטעמכם …לערבב כ 10 דקות ..להוריד מהגז לקרר …להכין נטורינה מומסת ..כשהתפוחים קרים …לקת פילו להבריש הייטב עלה ועוד עלה ועןד עלה …לשים את התפוחים לסדר הייטב כמו בתמונה …לקפל מעט את הפילו בצדדים לגלגל בעדינות ….לחתוך כול חתיכה עד הסוף …לשים בתבנית מדומנת בנטורינה לפי הסדר …וכך עד הסוף …לחמם תנור 180 מעלות ..עד הזהבה …להוציא לשים סירופ קר על הבקלוואה החמה ….להמתין שעה …שכול הנוזלים יספגו ..ניתן להוסיף למעלה אבקת סוכר ..הולך תמיד טוב עם תפוחי עץ ..בהצלחה אסטו אס נונו גרי

שטרודל תפוחים ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים