Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
220 גרם קמח
150 גרם חמאה
60 גרם סוכר
1 חלמון
גרידה מתפוז אחד/לימון
קורט מלח

חומרים למלית
80 גרם פירורי עוגת שוקולד
120 גרם פקאן קצוץ דק
20 מ"ל ברנדי
150 גרם ביצים (3 ביצים מס' 3)
80 גרם חמאה
150 גרם מייפל/דבש/חלב מרוכז
150 גרם שוקולד מריר

חומרים לגנאש
150 גרם שוקולד קצוץ
150 מ"ל שמנת מתוקה

הכנת הפאי:
מעבדים את החמאה עם הסוכר עד לתערובת קרמית מוסיפים מלח, גרידת תפוז חלמון וממשיכים לעבד. מוסיפים קמח מערבבים עירבוב קצר עד שהבצק מתגבש. מקררים שעתיים במקרר. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ ושמים אותו על תבנית פאי בקוטר 24. מקררים את הבצק במקפיא למשך 30 דקות, דוקרים עם מזלג ואופים בחום 180 מעלות במשך 15 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום בהיר. את הבצק לעובי 4 מ"מ ושמים אותו על תבנית פאי בקוטר 24. מקררים את הבצק במקפיא למשך 30 דקות, דוקרים עם מזלג ואופים בחום 180 מעלות במשך 15 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום בהיר. אופן הכנת המילוי:מחממים את החמאה, השוקולד, והמייפל על בן מרי . בקערה אחרת מערבבים את הביצים, הברנדי, פרורי העוגה והפקאן. מאחדים את שתי התערובות מערבבים טוב ויוצקים לתבנית. אופים בחום 180 מעלות 15 דקות. אופן הכנת הגנאג':להרתיח את השמנת מתוקה להביא עד סף רתיחה לשבור עליה את השוקולד לחכות דקותיים ולערבב לתערובת חלקה ומבריקה ולצקת על העוגה

פאי שוקולד בציפוי גנאג'
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים