Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס סוכר
שתי טיפות תמצית וניל
1/2 כוס שמן
1 חלב
(מים לפרווה)
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כוס פודינג שוקולד
1 אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה

אופן ההכנה:
שוברים ביצים בקערת המיקסר מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומקציפים לקצף תפוח כ8 דקות. מנמיכים מיקסר מוסיפים שמן באיטיות.
את כל היבשים מערבבים בקערה. מוסיפים כוס חלב/מים ומקערת היבשים בהדרגה ומערבלים לאיחוד (לא לערבל יותר מדי) מעבירים לסיר פלא משומן היטב ואופים בתנור שחומם 175 מעלות כשעה. מוציאים ומצננים.
הופכים על מגש.

בהצלחה ♥️ אילנית

עוגת שיפון פודינג שוקולד_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים