Share with:


חלבי

אופן הכנה

שימרו ושתפו שעוד יהנו מהעוגה

👇
אז מה צריך,
6 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס סוכר
200 גר חמאה רכה
תמצית וניל כף.
1 וחצי כוסות קמח מנופה!לא להתעצל🙃
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון .
כוס מיץ תפוזים סחוט.אים אין אפשר קנוי
כוס אגוזים טחונים דק.או גס.
להכנת העוגה נשתמש,בשתיי קערות.
תבנית טבעת,
או תבנית עגולה בקוטר 26.
אני אפיתי עים נייר אפיה בתחתית התבנית העגולה.ושימנתי מעט רק את הדפנות.אפשר גם בלי נייר האפיה.ורק לשמן את כ התבנית.
כוס חד פעמי לשתיה חמה.
לחמם תנור ל175 מעלות
ההכנה

,בקערה אחת .
את החלבונים להקציף עים הסוכר.את הסוכר להוסיף בהדרגה. לקצף תפוח ויציב.

בקערה שניה.
את החמאה וחלמונים תמצית וניל, קמח ,מיץ התפוזים, אגוזים, אבקת האפיה ושוקולד צ'יפס, להקציף עד לבלילה אחידה.
בעזרת מרית ,כף ,לקחת מקצף החלבונים ולהוסיף לקערת החלמונים,לא בבת אחת..לערבב בעדינות בכל הוספה.עד להטמעה ואיחוד.להמנע מעירבוב יתר.
ליצוק לתבנית לאפות אפיה רגילה קוו למעלה קוו למטה.עד כארבעים דקות.אפיה
לפזראבקת סוכר,
אפשרות שניה לצפות בשוקולד.😋❤

מתכוןמתכון