Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

חותכים את התפוזים לשמיניות.
מניחים בסיר ומבשלים פעמיים שלוש לריכוך ולהסיר את המרירות.
מסננים.
שוקלים.
קילו פרי מוסיפים 700 גרם סוכר
2 כפות מיץ לימון – 2 גרגרים מסטיקה כתושה.

על מחבת מחממים כוס אגוזי מלך , כוס שקד טיבעי תנו להם מעט חריכה, השחמה טובה.
לאחר שבישלנו את קליפות התפוז שטפנו סיננו.
ממלאים בכל שמינית אגוז או שקד
ומגלגלים סוגרים ע"י קיסם.
מניחים הכל בסיר עמוק ומפזרים מעל את הסוכר מיץ לימון המסטיקה כוכב אניס חצי אגוז מוסקט.
ומניחים לכל זה לנוח לפחות כמה שעות רצוי לילה שלם.
למחרת להוסיף כוס מים.
ולבשל על אש קטנה מאוד לאט עד לריכוך מלא

מתכוןמתכון