קינוח אישי מפנק במיוחד, מרשים וטעים. שילוב של שוקולד, נוגט ואגוזי לוז הוא שילוב מנצח
מצרכים
250 מ"ל שמנת מתוקה (חבילה קטנה)
כף מחית נוגט
2 כפות אבקת סוכר
4 כפות אבקת אגוזי לוז (אגוזי לוז טחונים הכי דק)
1/2 כוס חלב
הכנה
בקערה נערבב חלב, מחית ונגט ושוקולד.
נמיס הכל יחדיו במיקרוגל ונערבב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נוסיף לקערה אבקת אגוזים ונערבב היטב.
בקערה נםרדת נקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה.
נקפל את הקצפת לתוך תעובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות ונמזוג לכוסות (כ-10 כוסות)
נעביר את הכוסות לקירור של שעתיים לפחות