מימי נידם ::: סדנאות לעוגיות מרוקאיות 050-757-7607
הנה המתכון לרפאלו לייט והכוונה היא לא לכמות הסוכרים , אלה למרכיבים ואופן ההכנה🌸
קופסא חלב קוקוס (פרווה) או 400 גרם חלב
200 גרם סוכר
1 סוכר ווניל
220 גרם קוקוס
לשים בסיר על הגז את החלב הסוכר וסוכר הווניל, לערבב ולהביא לרתיחה, להוסיף את הקוקוס ולבחוש כל הזמן עד לצימצום .
להעביר לכלי ולהמתין לקירור.
מכאן אין סוף לדמיון. גלגלו בקוקוס, בסוכריות, זלפו מעל שוקולד ועוד ועוד.
כל השלבים להכנה ומתכונים שווים נוספים, תוכלו לראות אצלי באינסטגרם.
שבת שלום חברים יקרים🌸