Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים
150 גרם שקדים גרוסים גס
150 גרם שומשום חום
50 גרם גרעיני חמניה
כפית קינמון טחון
1/2 כוס דבש
1/2 כוס סוכר

להכנה
2 דפי אפיה משומנים צד אחד
על להבה נמוכה. בסיר ממסים את הדבש הסוכר. ואחרי מספר שניות מוסיפים את הקינמון ומערבלים היטב. מוסיפים את השקדים גרעיני חמניה. השומשום ומערבלים
היטב. מורידים מהכיריים ישר לנייר האפיה המשומן ומעל התערובת מניחים נייר אפיה המשומן . נעזרים במערוך מרדדים היטב. מורידים את נייר האפיה מעל התערובת . ומכניסים לתנור שחומם מראוש ל-180 מעלות אפיה 10 דקות. מצננים וחותכים בסכין לריבועים. מלבנים. מומלץ להכפיל כמויות טעים
מושלם.

חטיף שקדים. גרעיני חמניה ושומשום_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים