Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים.
1 קילו קמח.שקית גדולה.
2 כפות סוכר.
כף קורנפלור.
קורט מלח
2 כפות שמרים.
5 כוסות מיים פושרים( כוס לשתיה קרה חד פעמי) פחות יותר.

להכין בצק לעבד אותו הטיב .הבצק צריך להיות דליל דביק וקופצני. לא דליל מאוד ולא יבש באמצע.
לתת תפיחה חצי שעה ודוב לעבד אותו .
להתפיחה שנית עוד רבע שעה. ( התפיחה שלו מהירה)
לחמם שמן עמוק
להרטב את הידיים לקחת חתיכת בצק בן אצבעות אגודל והאצבע וליצור כדור ולשים בשמן.
לטגן עד הזהבה.
לטבול בדבש.

לדבש.
2 כוסות סוכר.
כוס מיים .
טיפת לימון להמיס באש עד סמיכות.

לביבות (סוג של שפינז)
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים