Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 כפית רום
1/2 כף מלח
2 ביצים
1 חלמון
2 ורבע כוסות מים בערך

לפיזור אבקת סוכר

ריבת תות שדה

הכנה
לשים בקערה שמרים ,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך .
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
אני לשה עם הידיים אפשר המיקסר את המים להוסיף בהתאם לצורך עד לקבלת בצק נעים .
לכסות ולהתפיח חצי שעה בערך .
ללוש ושוב התפחה של חצי שעה .
לחתוך נייר אפיה למרובעים קטנים .
לחלק את הבצק לכדורים ולףולכדרר יפה לכדור ולהניח על נייר אפיה ולתת תפילה של חצי בערך .
לחמם שמן לא עמוק ולהוסיף חתיכת גזר על אשלהרין בזהירות עם הנייר ולהניח במחבת שהנייר כלפי מעלה ולטגן עד לקבלת צבע חום בהיר .
להוציא לשים במסננת ולתת להתקרר מעט לפזר אבקת סוכר יריבה .

סופגניות פשוטות וטעימות_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים