Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון בקלי קלות ומינימום זמן

לבלילה
350 גרם קמח
3 בצים
2 כפות אבקת סוכר
50 גרם חמאה מומסת
750 גרם חלב

אופן ההכנה
1)מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון במהירות נמוכה עד במונית עד שאין גושים ועד לקבלת תערובת חלקה
2) מחממים מחבת טפלון בנוני ומשמשים עם חמאה בעזרת נייר סופג
3) מוזגים מצקת בלילה למחבת החמה ומטלטלים לפיזור הבלילה שכבה דקה ומטגנים עד להזבה
4)הופכים ומטגנים לעוד1/2 דק עד להזבה

מצרכים למלית :
1 גבינה שמנת 30% של 250 גרם
או 1 גבינה נפוליון
1/2 גבינה לבנה 9%
1 שמנת קטנה חמוצה
1/2 כוס סוכר
150 גרם פקאן מקורמלים

אופן ההכנה:
1)מערבבים את הגבינות +שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה
2) מורחים על כל הקרפים ומפזרים פקאן ומקפלים ל 4
3)מסדרים בצלחת ומגישים עם סירופ שוקולד וקצפת

קרפ צרפתי במילוי גבינת שמנת מתוקה ופקאנים מקורמלים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים