Share with:


חלבי

אופן הכנה

תפוחיות הכי טעימות

קילו קמח.
2 כפות שמרים יבשים לערבב..
להוסיף.
כוס סוכר.
3 ביצים לארג'.
סוכר וניל..
כוס ו3/4 חלב פושר או כמה שהקמח סופח(יתכן 2 כוסות)
200 גרם חמאה רכה..
מילוי תפוחים..
4 תפוחים גרנד סמית
לחתוך לקוביות.
מיץ מלימון שלם..
רבע כוס סוכר..
חצי כוס דבש..
200 גרם צמוקים..
100 גרם חמאה….
כף קנמון

להברשה..
ביצה מהולה עם קצת מים וכפית סוכר..

סירופ..
כוס מים כוס סוכר מיץ מחצי לימון..

אופן ההכנה
ללוש את כל מרכיבי הבצק את החמאה להוסיף בסוף…
את החלב לשים לאט כמה שהקמח סופח..
הבצק צריך להיות רך ומעט דביק…
ללוש 10 דקות…
לכדרר לכדור לשמן את הכדור לכסות עם נילון ומעל פוך…התפחה עד הכפלת הנפח…
להוריד אויר ולהתפיח שוב
לחלק ל5 כדורים שווים..מנוחה 10 דקות…
לרדד למלבן..
לחתוך רבןעים ולשים מלית תפוחים לסגור כמו מעטפה…
חלק מילאתי עם שוקולד…
אתם יכולים למלא ככל העולה על רוחכם פרג ריבה שוקולד…
לתת התפחה של 30 דקות…
למרוח בביצה עם מעט מים וכפית סוכר…
לאפות בתנור שחומם מראש על 180..עד הזהבה…
כשהעוגות חמות למרוח בסירופ קר…
מילוי תפוחים…
לסחוט מיץ מלימון שלם על התפוחים…
להמיס את החמאה על הגז להוסיך סוכר ולערבב…
להוסיף דבש וכף קנמון לערבב…
להוסיף את התפוחים והצמוקים ולבשל עד לריכוך התפוחים

מעטפות שמרים במילוי תפוחים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים