לבצק: | |
100 גרם חמאה או מרגרינה | |
כוס וחצי מים | |
כוס וחצי קמח | |
4 ביצים | |
מילוי: | |
שמנת מתוקה | |
כוס חלב | |
שקית פודינג | |
מילוי פרווה : | |
קצפת צמחית | |
2 כפות פודינג |
בסיר לשים את המיים והחמאה קורט מלח.
עד הרתחה והמסת החמאה.
להנמיך לשים את הקמח עד בצק אחיד וחלק.
לקרר.
לשבור ביצה אחר ביצה עד מרקם טוב.
לשים במזלף בצנטר לפחזניות להכין עיגולים ארוכים מה שבה לכם.
לאפות בחום 200 עד צבע חום
לחצות בסכין ולמלות
לפזר אבקת סוכר.
אפשר לעטר בשוקולד מריר מומס