Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

250 גרם קמח חלה
87 גרם ביצים
50 גרם חלב
15 גרם שמרים טריים
60 גרם חמאה 82% יבשה
חצי מקל וניל
גרדת לימון
130 גרם חמאה לקיפול.

אופן הכנה:
בקערת מיקסר או ביד מעבדים את כל החומרים לבצק רך ונעים.
עוטפים לרבע שעה בחוץ.
בזמן הזה סוגרים את החמאה לקיפול בנייר אפייה בגודל 10 על 20.
פותחים את הבצק לקיפול החמאה. יש סרטון בקבוצה.
עושים קיפול 4. ועוד קיפול 3
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים.
ואז אפשר לפתוח לעשות ולמלא במה שאתם אוהבים.
בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

בריוש כרוך_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים