Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גרם קמח
35 גרם שמרים
קורט מלח
רבע כוס חלב
75 גרם סוכר
150 גרם מרגרינה
2 חלמונים
מעט קליפת לימון מגורדת
שליש כפית הל
175 גרם שקדים קלופים וקצוצים
125 גרם צימוקים
125 גרם ציטרונד
150 גרם חמאה
מעט אבקת סוכר
בכל פרוסה כ-285 קלוריות .

לנפות קמח לתוך קערה חמה . להכין שאור מן השמרים , מעט מים פושרים ומעט קמח וסוכר . לכסות במגבת ולהתפיח בתנור בטמפרטורה של 50 מעלות כ20 דקות . להוסיף מלח , סוכר , מרגרינה מומסת , חלמונים ותבלין . ללוש היטב
להוסיף את הפירות , השקדים והצימוקים הרחוצים . לרדד עלה סגלגל בעובי של 4 ס"מ . לקפלל שליש מהבצק כדי לקבל את הצורה . להכניס לנתור בטמפרטורה של 50 מעלות עד שיתפח . לאפות בטמפרטורה של 190 מעלות במשך שעה .
למרוח את העוגה החמה בחמאה מומסת ולפזר מעט אבקת סוכר

עוגיות קלועות
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים