Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 חבילה בצק עלים קפוא
500 גרם תפוחי עץ חתוכים
50 גרם אגוזים קצוצים
1 כף מרגרינה
2 כפות גדושות סוכר
זנגביל
קינמון
ציפורן
1 ביצה
בכל פרוסה כ-220 קלוריות .

להפשיר את הבצק . להזהיב במחבת שומן וסוכר. להוסיף תפוחים ואגוזים . לבשל 5 דקות .
להוסיף תבלינים ולקרר. לרדד את הבצק בעובי של חצי ס"מ ולקרוץ בעיגולים בקוטר 7 ס"מ .
לשים באמצע כל עיגול את המילוי . למרוח את השוליים בביצה טרופה ולקפל את הבצק .
להניח בתבנית לחה במקצת ולמרוח את הכיסנים מלמעלה בביצה .
לאפות בטמפרטורה של 225 מעלות כ-15 דקות..

כיסני תפוחים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים