Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן- זה משפר את כל בצקי שמרים
2 שקיות סוכר וניל
2+1/2 כוסות מים פושרים עם יש צורך להוסיף עוד חצי כוס
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
4 כפות פודינג וניל
ללוש בצק נעים חשוב ללוש לפחות 10 דקות לתת תפיחה שעה.

מילוי כל מה שאתם אוהבים ניתן לפזר אגוזים קינמון

מילוי שוקולד
אני מכינה מילוי בקופסא יש לי תמיד נגיש
4 כפות פודינג שוקולד
כוס קקאו
2 כוסות סוכר
3 כפות נס קפה אבקה
3 כפות אבק. נוגט
לערבב להוסיף חצי כוס מים רותחים לערבב להוסיף לפי הצורך עוד מים
אופציה שניה במקום מים רותחים להוסיף אותה כמות שמן לערבב למרקם שניתן למרוח.
***
אני חילק ל8 חלקים חלק רולדה שמרים וחלק קורסון אישי
**
*****לקוראסון*****
רידדתי מעט עיגול שמתי כף גדושה מהמילוי וסגרתי הנחתי את כולם 10 דקות מנוחה ואז פתחתי על משטח מעט מקומח לעיגול ולחתוך כמו פיצה ואז לגלגל .
ראו בתמונות .
**
******רולדות*****
לפתוח עלה לאורך למרוח מילוי לגלגל לעשות כל צורה שרוצים .
**
להניח על נייר אפיה לכסות לתת תפיחה לא להבריש ביצה לאפות ככה אפיה בטורבו 200 מעלות עד שיקבלו גוון יפה ישר כשהם יוצאים מאפיה להבריש סירופ .
***סירוף***
לשים בסיר קטן
חצי כוס מים
3/4 כוס סוכר
כף תמצית וניל
לשים על להבה בינונית רק עד שהסוכר נמס זהירות שלא ישרף.
***
****מי שרוצה מילוי גבינה***
מילוי גבינה
250 גרם גבינה לבנה
4 כפות.סוכר
4 כפות פודינג
כף.קונפלור
כף תמצית וניל
***
באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגות שמרים / קרואסונים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים