Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוד דרך לעשות סברינה
אפשר גם בתבנית 24 . אבל אני ממליץ על תבניות שקעים

חומרים:
550 גרם קמח.
40 גרם סוכר
4 ביצים
300 מ"ל מים
2 כפות רום או ברנדי או כל ליקר שאתם אוהבים . אפשר גם תמצית ווניל
200 גרם חמאה מומסת
35 גרם שימרית
חצי כפית מלח
מרכיבים לסירופ:
-2 כiסות מים
-½1 כiסות סוכר
-2 כפיות תמצית רום

****מבשלים את מרכיבי הסירופ עד לרתיחה, למעבירים לאש נמוכה לצימצום.

אופן ההכנה:
1. מכנסים את כל חומרי הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד שנוצרת בלילה חלקה.
2. את קערת המיקסר מכסים ונותנים לה לתפוח עד שהיא מכפילה את עצמה.
3. מעברים את הבלילה לשק זילוף עם צנטר רגיל ולא משונן . ומזלפים לתבנית שבחרתם ( חשוב לשמן אותה לפני)
עד 1/2 מגובה הדפנות,.
4. נותנים לבלילה בתבנית שוב פעם לתפוח כשהיא מכוסת .
5. מחממים תנור ל- 190 מעלות מאופים כ- 25 דקות או עד שהסברינה זהובה .
6. בודקים שהסברינות יבשות ומעט קשות למגע , רק אז מוצאים מהתנור מצננים ומשחררים מהתבנית.
7. מכנסים את הסברינה לתוך הסיר עם הסירופ כשהסירופ חם אבל לא מבעבע.
8. את הסברינה מכנסים הפוכה כשהצד השחום שלה בתוך הסירופ . מכנסים ל – 20 שניות
מוצאים ומצננים על רשת.
9 מקשטים בקרם עם דובדבן או תות או כל פרי טרי ויפה אחר.

מתכוןמתכון

סברינה_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים