Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים: (8 יחידות קטנות)
150 שוקולד מריר משובח
50 גר שוקולד חלב
150 גר' חמאה
2 כפות קמח
חצי כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
כפית א. אפייה.
4 ביצים

אופן ההכנה
במיקוגל ממיסים חמאה עם שוקולדים
בקערה נפרדת מערבבים קמח קורנפלור ביצים א. אפייה וסוכר
מאחדים בין השוקולד לביצים.
טורפים היטב מעבירים לתבניות קאפקייס קטנות

מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות 7-9 דקות ולא יותר אחרת תקבלו עוגה רגילה

פונדנט שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים