Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
1 ביצה
2-3 כפות סוכר
1 א.אפיה
1סוכר וניל
ללוש הכל יחד
להכניס למקרר
ל10/15 דקות
לקלף אגסים /תפוחים
ולחתוך לרצועות
לשים בקערה עם קצת סוכר חום ולערבב
להוציא את הבצק
לרדד לרבוע ואז
לחתוך לרצועת של
3/4 ס'מ
לשים מהאגסים/תפוחים
באמצע הרצועה ולאורך
ואז לגלגל
ולשים בסלסלת נייר בתבנית מאפינס
180מעלות
כ30/40 דקות
כשמתקרר לבזוק אבקת סוכר

סלסלות בצק אגסים/תפוחים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים