Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 שמנת מתוקה (קופסא כפולה)
קופסא שמנת מתוקה פרווה
שקית אינסטנט ווניל (80 ג')
קופסא קטנה של חלב מרוכז
1/2 כוס מים קרים או חלב קר

תוספות: מה שאוהבים

אני הוספתי לווניל קוביות מנגו וחמוציות ולשוקולד שברי פקאן סיני.
לא הוספתי תוספות, אלא המסתי במיקרו 200 גרם שוקולד מריר +3 כפות מים מהברז ב-שתי דקות, עירבבתי עד קבלת מסה הומוגנית, הוספתי שתי כפות גדושות קקאו מסוננות, עירבבתי והטעם גן עדן….תהנו

אופן ההכנה:
מקציפים שמנות עם אינסטנט וניל, (אני מרוקנת את השמנות, מוזגת לקופסאות הריקות את המים הקרים, משקשקת כדי להוציא את שאריות השמנת) ומקציפים יחד לקצפת קרמית.
מורידים מחצית הקצפת לקערה ומשהים בצד.
לקערת המיקסר מוסיפים כף וחצי קקאו מסונן, ומקציפים יחד שתי דקות, או עד הספגות הקקאו באופן מוחלט.
מוסיפים תוספות שאוהבים, (את החמוציות או הדובדבנים היבשים אני משרה במים חמים תחילה וסוחטת) מאפסנים, מקפיאים…ונהנים.

גלידה בייתית_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים