Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות שקד חלוט נקי
2 כוסות סוכר
כף מיץ לימון
כף מים
מעט גרידת לימון – חצי כף.
שקד חלוט – שקד טיבעי עם קליפה, להשרות במים רתוחים 10 דקות, לקלף, לשטוף הייטב ולנגב.
להכניס שקד וסוכר למג'ימיקס, לטחון, להוסיף מיץ לימון ומים.
לאסוף את המרציפן לתוך שקית להכניס למקרר חצי שעה.
לאחר שהמרציפן נח, התגבש,
לחלק ולהוסיף צבעי מאכל, ללוש, ליצור כדורים קטנים במשקל 10 גרם
לטבול בסוכר, ולהכניס לתוך שיפוד דקורטיבי.