Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס מים/חלב
100גרם חמאה/מרגרינה
2כפות סוכר
חצי כפית מלח
1כוס +3כפות קמח
4 ביצים

למילוי
שמנת מתוקה
3כפות א -סוכר
3כפות פודינג וניל
*בקערה מקציפים את השמנת עם א-סוכר עד לקבלת קצפת יציבה .מוסיפים פודינג .ומעבירים לשק זיךוף
א-סוכר לפזר

קרם שוקולד
120 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמנת מתוקה
4 כפות דבש
*בקערה קטנה מניחים את כל חומרי הגלם מחמים במיקרו בפולסים קצרים .מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד .מזלפים מעט על גב כל פחזניה

אופן ההכנה
בסיר קטן על גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את המים חמאה סוכר ומלח.ברגע שהתערובת מבעבעת מוסיפים את הקמח בבת אחת. ומערבבים עד להטמעה מלאה .מסירים מהאש ומצננים כ5 דקות
מעבירים למקסר מערבבים עם וו גיטרה מוסיפים בכל פעם ביצה אחת. רק כשהביצה נטמעת לחלוטין מוסיפים את שאר הביצים .מעבירים לשק זילוף .מזלפים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ וכלפי מעלה .משאירים מרווחים בינים
מכניסים לתנור שחומם מראש בין 25-30 דקות
(אין לפתוח את התנור בזמן האפיה)
מוצאים את הפחזניות ובעזרת חוד של סכין מנקבים חור קטן על מנת לאפשר להדים להשתחרר החוצה

מתכוןמתכון

פחזניות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים