Share with:


חלבי

אופן הכנה

פנקוטה קפה
100 גרם שמנת
10 גרם מסת ג'לטין
5 גרם מחית קפוצינו

מחממים את השמנת עם המחית, מוסיפים את מסת הג'לטין, מחממים עד להמסה
יוצקים לכוסות ומקררים לשעתיים להתמצקות

קשיו מקורמל
50 גרם קשיו
70 גרם סוכר
50 גרם מים

מחממים מים וסוכר עד להמסת הסוכר , מכבים את הגז , שמים את הקשיו לרבע שעה , מסננים , מכניסים לתנור שחומם ל 170 למשך כעשר דקות , קוצצים עם סכין או טוחנים טחינה גסה

מוס קפה
100 גרם שמנת
50 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד. לבן
5 גרם מחית קפוצינו
10 גרם מסת ג'לטין

במד ליטר שמים שוקולד ומסת ג'לטין
מחממים את השמנת עם המחית
יוצקים על השוקולד וטוחנים עם בלנדר מוט
מקררים ל 12 שעות לפחות לפני הקצפה

פריך לוז פקאן
חומרים
90 גרם קמח
40 גרם אבקת סוכר
7 גרם אבקת קקאו
25 גרם לוז טחון לאבקה (ללא קליפה)
2 גרם מלח
60 גרם חמאה
25 גרם ביצה

אופן הכנה
בצק פריך
הכנסת החומרים היבשים (קמח, אבקת סוכר, אבקת שקדים, מלח, קקאו, וניל) למיקסר עם חמאה קרה חתוכה לקוביות

התחלת תהליך עיבוד למרקם חולי

הוספת הביצה בבת אחת והמשך עיבוד לבצק אחיד

עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה , מגרדים באמצעות פומפייה על נייר אפייה ומפזרים מעל פקאן מסוכר טחון

אופים על 150 למשך כרבע שעה

בנייה:
פנקוטה קפה
קשיו מקורמל
מוס קפה
שטרוייזל

קינוח כוסות – פנקוטה קפה, קשיו מסוכר, מוס קפה, ופריך לוז
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים