Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

למוס :
500 מ"ל שמנת מתוקה 38% או קצפת צמחית
(2 מארזים אחד למוס אחד להקצפה)
100 גרם שוקולד לבן או פרווה
100 גרם מחית דובדבנים או תות

איך מכינים מחית פרי:
לוקחים 100גם תות או דובדבן או כל פרי שתרצו,
טוחנים הייטב המוט בלנדר, מעבירים במסננת על מנת שלא יהיו גושים, למעוך עם מרית לנצל כל חתיכת פרי
להוסיף כף סוכר לערבב לצמצם כ 10 דקות במחבת על אש נמוכה.
לקרר ולהכניס למקרר.

מכינים את המוס
מחממים מארז אחד 250 מל' של שמנת לא להרתיח רק חמום עד שמתחיל לבעבע ולכבות,
להוסיף את השוקולד לערבב הייטב, לכסות להכניס למקרר למשך לילה.

למחרת:
בקערת המיקסר מקציפים את המוס שהיה לילה במקרר,
לאט הוא הופך למוס מוקצף, מוסיפים את המארז השני של השמנת מקציפים ביחד.
שומרים בשקית זילוף במקרר חלק מהקצף לעיטור.
יוצקים 2/3 מוס לכוסות, מעל יוצקים את המחית פירות
מכניסים למקרר להתייחסות שעתיים שלוש,
ומזלפים מעל את יתרת הקצף.
מעטרים עם פירות העונה.