Share with:


חלבי

אופן הכנה

הרכבת המוסים
שוקולד לבן
100 גרם שוקולד לבן
12 גרם חמאה
רבע כוס חלב
במיקרו מצב הפשרה עד להמסה חלקה
שמים בצד לקירור
מקציפים 40 גרם פודינג וניל
250 גרם שמנת מתוקה
כף סוכר
רבע כוס חלב
לקצפת אחידה
בתנועות עטיפה מוסיפים ידנית את השוקולד הלבן טורפים לאחדות…מניחים במקרר

מוס שוקולד מריר
100 גרם שוקולד מריר
12 גרם חמאה
רבע כוס חלב
למיקרו להמסה
מערבבים היטב
250 גרם שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
40 גרם פודינג וניל
להקציף לקצפת אחידה
להוסיף את השוקולד המריר לערבב לאחדות
בכוסות מתחילים ליצור שכבות

מסיימים בקצפת…
1 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
כף וחצי סוכר
40 גרם פודינג וניל
מקציפים לקצפת אחידה ומזלפים…

הערה:חשוב להקפיא לילה להתייצבות ללא הקצפת מעל….מעבירים למקרר..מקשטים בקצפת וכו…בהצלח

קינוחי כוסות שני מוסים שוקולד לבן ושוקולד מריר
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים