Share with:


מה צריך?

250 גרם שמנת מתוקה
125 גרם חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל
50 גרם פקאן בסוכר טחון גס
לציפוי:
200 גרם שקדים מקורמלים טחון גס עד ביוני
200 גרם שוקולד מריר איכותי או שוקולד חלב
20 גרם שמן
לזילוף:
50 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. מקציפים את השמנת עד ליציבות מוסיפים את החלב המרוכז תמצית וניל וקפאן ומקפלים משכילים את המקלות לתבניות סיליקון מיוחד ויוצקים את התערובת ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה

2שמים בצלחת שטוחה את השקדים מקורמלים

3) מוציאים את הגלידות מהמקפיא מצפים אותם בשקדים ושוב חזרה למקפיא לעוד חצי שעה

4)ממיסים את השוקולד
בבן מארי ומוסיפים את השמן ומערבבים

5) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את גלידות

6)מוציאים את הגלידות טובלים אותם השוקולד ומניחים אותם על
נייר אפייה וחזרה למקפיא שעה

7) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים ומכניסים שקית זילוף
מוציאים את הגלידות מזלפים שוקולד לבן ושוב למקפיא ל10 דקות ואפשר להגיש..

מגנום ביתי בטעם וניל בציפוי שוקולד עם שקדים מקורמלים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים