Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים.
6 חלבונים.
1 כוס ו.3/4 סוכר.
3 כפות קורנפלור.

הכנה.
בקערה להקציף חלבונים והסוכר לקצך לבן מבריק להוסיף קורנפלור להמשיך להקציף לקצף לבן וחזק.
לשים בתבנית נייר אפיה ולהכין קערות עגולות כמו בתמונה.
לאפות בחום 110. כ..שעה וארבעים דקות.ולקרר.

שלב 2.
להקציף שמנת מתוקה עם הפודניג. .
למלות בזילוף את הקערות בצורות יפות של זילוף.

אפשר לעטר בפירות יער דודובנים. וסירופ פטל או פירות יער ולהגיש

פבלובה
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים