Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 שמנת מתוקה גדולה 500 מ"ל
חצי כוס סוכר
3 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי
2 מעדני ג'ו

לקישוט
גליליות,
שביבי שוקולד,
שביבי ברס,
עוגיות שוקולד
וכמובן כל אחד והדמיון שלו סירופ שוקולד וסירופ תות שדה

הכנה :
מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר כמה דקות לאחר מכן מוסיפים את השמנת חמוצה והאינסטנט הוניל ומקציפים לתערובת חלקה מחלקים את התערובת לשניים משאירים חלק במיקסר ומעבירים את החלק השני לקערה אחרת את החלק שיש במיקסר מוסיפים לו את המעדנים והאינסטנט השוקולד מקציפים היטב התערובת מתקשה יותר מהתערובת הלבנה אז את תערובת השוקולד מעבירים לשקית זילוף מכינים את הכוסות אני זילפתי סירופ תות וסירופ שוקולד על תחתית הכוסות ושמתי חלק תערובת הוניל וזילפתי מעל את תערובת השוקולד וכמובן קישטתי כרצוני ..

קינוח מעדן גו' שמנת מתוקה ואינסטנט שוקולד בלגי
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים