Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים למארנג :
4 חלבונים
כוס ורבע סוכר
2 כפות אבקת סוכר

מעל באן מארי ( סיר מים על האש ומעל קערה ) שמים חלבונים וכוס סוכר
מקציפים ללא הפסקה עד שהסוכר נמס לגמרי
מסירים מהסיר ומקציפים במיקסר 8 דקות, מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עוד חצי דקה,
מעבירים לשק זילוף / או יד חופשית
בתבנית על נייר אפיה מזלפים תחתית עגולה בקוטר 28 ס"מ ומסביב העיגול מזלפים מעט גובה
אופים בחום של 100 מעלות שעתיים

קרם:
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
מקציפים לקרם תפוח ומורחים על המרנג בצורה חופשית ( לא קו ישר)

פירות לקישוט:
8 -10 יחידות תותים
3 קיווי
4 חצאי אפרסק משומר
חותכים את התותים, קולפים את הקיווי ופורסים לפרוסות
חותכים את חצאי האפרסק לרצועות
מסדרים על קרם הפבלובה איך שרוצים

*** טוחנים 5 תותים עם כפית גדושה אבקת סוכר ומפזרים בעדינות מעל הכל.

פבלובה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים