Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

טחינה ראשונה טוחנים שקד לבד.
מודדים 3 כוסות שקד טחון
מוסיפים כוס וחצי סוכר
גרידת לימון
תמצית ווניל
מכינים רבע כוס מיץ לימון עם רבע כוס מים
וטוחנים פעמיים שלוש עד שמתקבל עיסה
לפי הצורך מוסיפים את המיץ כל פעם כפית שתיים וללוש את
המרציפן.

אפיה של המחנשה
חום סטטי 180 מעלות 20 דק'

אפיה של קדאיף
חום סטטי 160 מעלות 20-25 דק

סירופ
קילו סוכר
2 כוסות מים
רבע כוס מיץ לימון
2 כפות גלוקוזה

לבשל על אש נמוכה למשך חצי שעה עד שיסמיך