Share with:


פרווה

אופן הכנה

עשה לי חשק לפנק חברים יקרים 🙏🙏🙏

500 גרם קמח
1 כפית שמרים יבשים
חצי כפית מלח
1 אבקת אפיה
3 כפיות סוכר
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים אולי צריך להוסיף עוד

אופן הכנה:
מערבבים הכול ביחד עדיף עם בלנדר מוט .אם אין במעבד מזון .
חשוב שהבלילה צריכה להיות כמו בלילה של פנקייק לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי .
מכסים בניילוןלחצי שעה לפחות
מחממים מחבת מעט מאוד שמן מורחים עם נייר ספוג .יוצקים עם קנקן לא עם מצקת .בקוטר של 5 סנטימטר עד שיש בועות מוציאים למגבת ומכסים עד שמסיימים הכל .

מתכון למילוי :
טוחנים 200 גרם אגוזים במעבד מזון
מוסיפים כפית קינמון ו 3 כפות סוכר .חצי כפית ציפורן טחון .מערבבים עם כוס
קוקוס .
ממלאים את העטייף סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים טוב טוב אחרת הם יפתחו בשמן .
עכשיו מטגנים בשמן גובה השמן 2 סנטימטר עד הזהבה .

מכינים סירופ :
4 כוסות סוכר
3 כוסות מים
חצי לימון
100 דבש
חשוב שהסירופ יהיה קר
יש מהטיגון לסירופ
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עטייף במילוי מיוחד אגוזים קוקוס וקרם מלבי 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים