Share with:


פרווה

אופן הכנה

 מימי נידם ::: סדנאות לעוגיות מרוקאיות 050-757-7607

1קג קמח
כפית אבקת אפיה
כפית שטוחה שמרים יבשים
כף שטוחה מלח
כף סוכר
כ 3.5 כוסות מים
שמן

לשים בקערת המיקסר את הקמח ויתר החומרים היבשים, לערבב ולהוסיף את המים בהדרגה, הבצק צריך להיות דביק ,ללוש כחמש דקות, לכסות ולהניח בצד ל20 דקות, ליצור כדורים קטנים ולהניח על משטח משומן, אפשר במגש על נייר אפייה.
לכסות בנייר אפיה ולהניח ל 20 דקות נוספות.
לשים שמן בקערה , לטבול כדור ולשטח בין שני דפי נייר אפיה (לא חייבים).
להניח עלה על מחבת חשמלית להפוך אותו ולרדד את הבא אחריו, להניח אותו על העלה המוכן ולהפוך אותם יחד.
וכך שוב ושוב עם משהו כמו 15-20 יחידות, להוציא למגש ולהמשיך כמו קודם.

מופלטה – מלכת המימונה_מתכון של מימי נידם
מימי נידםספר המתכונים של
מתכון של

מימי נידם

6 מתכונים