Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

מעדן שניתן להשתמש באפייה לקישוטים, מילויים.
או סתם לאכול בכיף.

רכיבים:
1 קליפה של פומלה גדולה – אפשר עם טשכוליות או תפוזים ואפילו לימונים
3 כוסות מים פושרים (להרתחה הראשונה)
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס מים פושרים
1 כף לימון סחוט
1/2 כפית צבע מאכל אדום (לא חייב)

ההכנה:
1. מוודאים שחותכים מקליפת הפומלה כמה שיותר מהלבן של הקליפה. וחותכים לרצועות דקות וקטנות.
2. משרים את הקליפה החתוכה ל-24 שעות במים. מחליפים פעמיים את המים כל 12 שעות.
3. מסננים את הקליפות ומכניסים לקלחת עם 3 כוסות מים פושרים. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
4. ברגע שהקליפות רכות, מסננים ומחזירים לקלחת,
עם 1/2 כוס מים + 1.5 כוסות סוכר + כף לימון סחוט
(לקבלת הצבע האדום בקליפות מוסיפים 1/2 כפית צבע מאכל אדום – לא חייב), על אש בינונית.
5. מבשלים עד שהמים מתאדים אבל לא לגמרי.
6. מצננים ומעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר…

רצועות פומלה מתוקות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים