Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤

🥖🥖
לחם שטוח ..בשיטה מעניינת ,טעים וקריספי !!!

חומרים ל: 3 לחמים
4.5 כוסות קמח (כוסות מידה)
1 כף שמרים
2 כוסות מים
1 כף סוכר
2 כפות שמן
1 כף מלח דק

לציפוי:
1/3 כוס קמח
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן
1/2 כוס מים

שומשום /פרג לקישוט וטעם.

הכנת הבצק:
לתוך קערת המיקסר לשים את כל החומרים , ללוש לקבלת בצק רך, לכסות ולהתפיח 1 שעה.

הכנת הציפוי:
לתוך סיר קטן לשים את כל החומרים ולבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כשתי דקות…
להניח בצד עד לשימוש.

לאחר ההתפחה, לחלק ל-3 כדורים לכסות ולהתפיח 10 דקות.

לאחר מכן..להרטיב את הידיים לקחת כל כדור למתוח ולעצב בתבנית על גבי נייר האפייה.
(נדרש 2 תבניות).
להתפיח שוב כשעה…..

לאחר ההתפחה השלישית…בעזרת כף…לעצב תעלות בבצק….למרוח מהציפוי שבישלנו, לפזר שומשום /פרג. (יתכן שהציפוי יסמיך מידי להוסיף כף מים

לאפות בחום 200 מעלות כ-25 דקות.

**** אפשר לחלק רק ל- 2 חלקים למי שאוהב פחות קריספי.

בהצלחה!!🌷

לחם פרסי שטוח…קריספי וטעים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים